Chalet Erika - 16 personen


 
Deel deze accommodatie via:
16
Chalet.nl logo

Chalet Erika is een ruim opgezet chalet van 250 m², centraal gelegen in Les Deux Alpes">Les Deux Alpes. Met de skibushalte zo goed als voor de deur, hoef je zeker geen lange afstanden lopend af te leggen.
Op een afstand van ongeveer 600 meter van chalet Erika vind je de 'Vallée Blanche' stoeltjeslift en de blauwe piste met dezelfde naam. Hiermee kan je prima het 'kleine' gedeelte van het Les Deux Alpes-skigebied gaan verkennen. De Belle Etoile stoeltjeslift ligt al op zo'n 250 meter. Op een paar minuten loopafstand vind je de andere skiliften, die je gelijk ver de andere helft van het skigebied inbrengen.
Het chalet ligt tegen het langgerekte centrum van Les Deux Alpes aan. Bijvoorbeeld de U-express supermarkt ligt bijna naast het chalet. Andere faciliteiten zoals een bakker, skiverhuur en skischool vind je binnen een straal van zo'n 150 meter van het chalet. Ook de eerste winkels en restaurants zijn op korte afstand te vinden.
Het chalet beschikt over een Wi-Fi internetverbinding en er is één zak openhaardhout inclusief. Direct bij het chalet is er voldoende parkeergelegenheid.

Boekingsinformatie

Ligging chalet erika - 16 personen

De ligging van "chalet erika - 16 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.