Appartement L'Ours Blanc met slaaphoek - 2-4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Résidence L'Ours Blanc is een verbouwd hotel dat nu over 66 mooie appartementen beschikt. De appartementen zijn verdeeld over 6 verdiepingen en zijn geschikt voor 2 tot 10 personen. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, evenals de résidence.
De résidence ligt in het centrum van Les Deux Alpes">Les Deux Alpes met diverse winkels, gezellige bars en restaurants al op 50 meter afstand. De stoeltjeslift 'Du Diable' ligt op slechts 300 meter, evenals de piste. De gratis skibus vertrekt op slechts 200 meter afstand van de appartementen.
Résidence L'Ours Blanc beschikt onder andere over een verwarmd overdekt zwembad, sauna, hammam, relaxruimte met fitnesszaal, een wasserette en een skiberging, waar men (tegen betaling) gebruik van kan maken.
Tegen betaling kan men gebruik maken van de Wi-Fi in de appartementen.
Nabij de résidence is overdekte parkeergelegenheid (tegen betaling, beperkt aantal plaatsen en reservering direct bij de résidence).

Boekingsinformatie

Ligging appartement l'ours blanc met slaaphoek - 2-4 personen

De ligging van "appartement l'ours blanc met slaaphoek - 2-4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.