Appartement Club MMV Les Clarines - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Résidence Les Clarines is een luxe résidence en zal in december 2021 haar deuren openen. De accommodatie heeft een goede ligging, onderaan de blauwe piste en vlak bij de nieuwgebouwde (bouwjaar 2021) Super Venosc cabinelift. Aan het einde van de dag ski je via de blauwe piste terug tot aan de résidence.
Het centrum van Les Deux Alpes">Les Deux Alpes ligt op ongeveer 500 meter afstand van résidence Les Clarines. In het gezellige centrum zijn meerdere bars, restaurants en diverse winkels te vinden. Een supermarkt ligt op ongeveer 250 meter.
De résidence bestaat uit in totaal 158 sfeervolle appartementen geschikt voor 2 tot 10 personen. Na een actieve dag in het uitgestrekte skigebied is het heerlijk bijkomen in het wellnesscentrum met o.a. verwarmd binnen,- en buitenzwembad (gratis gebruik tijdens je verblijf), whirlpool, sauna en hammam (1 x gratis toegang per persoon per dag tot 16.00 uur en daarna tegen betaling; alleen toegankelijk voor volwassenen, vooraf reserveren). Wil je helemaal ontspannen? Boek dan een heerlijke massage of een beauty,- en wellnessbehandeling.
Ieder appartement beschikt over een skiberging met skischoendrogers en Wi-Fi internetverbinding (low speed inclusief in de appartementen, high speed tegen betaling). Verder is er een receptie met lounge en open haard, kinderclub (4 t/m 10 jaar, tegen betaling en vooraf te reserveren), game room, wasmachine en droger (tegen betaling) en een bagageruimte. Broodjesservice of het bijboeken van ontbijt in het restaurant is mogelijk. Résidence Les Clarines beschikt over een parkeergarage (tegen betaling, vooraf te reserveren).
Op aanvraag is deze accommodatie ook boekbaar van zondag tot zondag.

Boekingsinformatie

Ligging appartement club mmv les clarines - 4-6 personen

De ligging van "appartement club mmv les clarines - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.