Appartement Neige et Soleil - 2-4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Résidence Neige et Soleil is een nieuwgebouwde (opening januari 2021) en luxe résidence en bestaat uit 21 appartementen geschikt voor 4 tot 10 personen. Tijdens je verblijf kan je gratis gebruik maken van het wellnesscentrum met o.a. klein zwembad, sauna en hammam. Tegen betaling zijn er massagebehandelingen mogelijk. Verder is er een speelkamer een een wasruimte.
Résidence Neige et Soleil ligt aan de piste. Ook de Champamé sleeplift en de verzamelplaats van de skischool zijn hier vlak bij gelegen. Met deze sleeplift bereik je makkelijk één van de andere liften die je verder het skigebied van Les Deux Alpes">Les Deux Alpes inbrengen. Aan het einde van de dag ski je via de groene piste weer terug tot aan de résidence.
Résidence Neige et Soleil ligt aan het begin van het centrum en in de directe omgeving vind je meerdere restaurants en (sport)winkels. Ook gezellige après-ski bars, een apotheek en supermarkten zijn op loopafstand te vinden.
Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in de gehele résidence. Alle appartementen hebben een balkon, een skikluis met skischoendroger en beschikken over een parkeerplaats. Extra parkeerplaatsen kunnen indien beschikbaar ter plaatse gereserveerd worden (niet vooraf te reserveren).

Boekingsinformatie

Ligging appartement neige et soleil - 2-4 personen

De ligging van "appartement neige et soleil - 2-4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.