Chalet-appartement Le Héron - 8 personen

1.9 / 4 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Chalet Le Héron heeft een gunstige ligging in het skidorp Morillon Village. Vanaf het chalet is het ongeveer 75 meter lopen naar de skipiste en de cabinelift, waarmee je toegang hebt tot het skigebied Le Grand Massif met 265 km gevarieerde pistes. Bij goede sneeuwcondities kun je terug skiën naar het chalet. Morillon Village is een klein, familievriendelijk skidorp met alle benodigde voorzieningen voor je wintersportvakantie. In het dorp vind je o.a. een skischool, skiverhuur, diverse winkels, een supermarkt en verschillende restaurants en bars. De dichtstbijzijnde winkels en restaurants liggen op ca. 100 meter afstand.
Het chalet is in 2014 gerenoveerd en onderverdeeld in twee appartementen, een 2-4-persoons- en een 8-persoonsappartement. Je komt het chalet binnen via een gemeenschappelijke hal, waar beide appartementen een eigen ingang hebben. In deze gemeenschappelijke hal bevinden zich een wasmachine en droger voor gezamenlijk gebruik en er is hier ruimte om je skimateriaal op te bergen. De comfortabel ingerichte appartementen zijn beide voorzien van Wi-Fi en het 8-persoons appartement beschikt daarnaast over een open haard en een ruim terras. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het chalet.
Het is ook mogelijk om chalet Le Héron in zijn geheel te huren voor groepen van maximaal 12 personen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement le héron - 8 personen

De ligging van "chalet-appartement le héron - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.