Chalet-appartement CGH Résidence De Jouvence - 4-6 personen

10

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

De centraal gelegen, in 2009 gebouwde CGH Résidence de Jouvence bestaat uit acht chalet-gebouwen en is aan de voet van de piste gelegen. De résidence is op 5 tot 10 minuten loopafstand van de dorpskern gelegen, naast de skischool en op korte loopafstand van de 'Kedeuze' gondel. Deze lift biedt een rechtstreekse verbinding met het Grand Massif skigebied.
Résidence De Jouvence beschikt over een compleet wellnesscentrum met zwembad, whirlpool, sauna, Turkse stoombaden en een fitnessruimte (gratis te gebruiken). Tegen betaling kun je er allerlei behandelingen ondergaan zoals massages en speciale gezichts- en lichaamsbehandelingen.
Tevens is in alle appartementen Wi-Fi internet aanwezig (één code per appartement) en er is een parkeergarage (tegen betaling, maximale hoogte 2.10 meter). Broodjesservice is via de receptie te regelen en elk appartement heeft zijn eigen skiberging.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement cgh résidence de jouvence - 4-6 personen

De ligging van "chalet-appartement cgh résidence de jouvence - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.