Appartement Résidence Les Terrasses de Véret - 4-6 personen

7

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Résidence Les Terrasses de Véret is een mooi, modern appartementencomplex in Flaine, een onderdeel van het grote Grand Massif skigebied (265 kilometer piste). Dit complex is gelegen in de autovrije wijk Flaine Forêt, het hoogst gelegen gedeelte van Flaine. De résidence is in een rustig deel gelegen vlakbij het centrum en naast de Grand Vans stoeltjeslift. Het is mogelijk om van en naar de lift te skiën.
Met deze skilift zul je al snel op het hoogste punt van het Grand Massif skigebied komen, waarna je allerlei kanten op kunt skiën.
Je vindt een barretje vlakbij het complex en op slechts 100 meter van Les Terrasses de Véret vind je een supermarkt. Op zo'n 50 meter vind je ook de skischool met kinderclub 'Piou Piou'. Dit is een kinderopvang waar kinderen ook hun eerste 'stapjes' op de ski kunnen maken.
Het is mogelijk om met een gratis liftje naar het lager gelegen deel van Flaine te gaan. Hier is de rest van het centrum met o.a. restaurants en après-ski faciliteiten.
Het complex heeft een overdekt zwembad en een sauna, parkeergelegenheden buiten (gratis) en in de parkeergarage (tegen betaling). Er is gratis internet aanwezig bij de receptie en het complex is voorzien van een lift.

Boekingsinformatie

Ligging appartement résidence les terrasses de véret - 4-6 personen

De ligging van "appartement résidence les terrasses de véret - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.