Chalet-appartement CGH Grange aux Fées - 2-4 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Grange aux Fées bestaat uit recent gebouwde appartementen (geopend december 2014) in het gezellige Valmorel. De 68 appartementen zijn over vier gebouwen verdeeld, ski-in en ski-out en zijn direct gelegen aan de 'Lanchettes' stoeltjeslift en de gelijknamige piste. De winkels, restaurants en skiverhuur van Valmorel vind je op ongeveer 800 meter afstand.
Als gast van résidence Grange aux Fées kun je gratis gebruik maken van van het inpandige wellness centrum Ô des Cimes, Spa d’Altitude. Hier kun je terecht voor o.a. een zwembad, stoombad, sauna's, bubbelbaden en een fitnessruimte. Tegen betaling is het mogelijk om gebruik te maken van o.a. massages en beauty-behandelingen.
In alle appartementen is er een Wi-Fi internet verbinding beschikbaar (één code per appartement). Verder kun je bij de receptie poolen, is er een kinderhoek aanwezig en kun je bij de receptie terecht voor broodjesservice of om bijvoorbeeld een fondueset of (bord)spelletjes te lenen. Ook worden er gedurende de week enkele activiteiten voor de gasten georganiseerd.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement cgh grange aux fées - 2-4 personen

De ligging van "chalet-appartement cgh grange aux fées - 2-4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.