Chalet Parc Madeleine chalet - 6 personen

1.4 / 6 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

De chalets en appartementen van Parc Madeleine liggen vrijwel direct aan de piste en dichtbij het centrum van het kindvriendelijke wintersportdorp Saint François Longchamp. Dit chaletpark bestaat o.a. uit vrijstaande en twee-onder-één-kap chalets, geschikt voor 6 tot 10 personen. Vanuit je chalet stap je 's ochtends direct de piste op en ski je gemakkelijk naar de stoeltjeslift Lune Bleue. Deze skilift brengt je het Le Grand Domaine skigebied in, waar zo'n 165 km aan gevarieerde pistes te vinden is.
Deze ruime chalets hebben allemaal een luxe uitstraling en zijn voorzien van een balkon op het zuiden. Vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht op het dorp, de uitgestrekte valleien en imposante bergtoppen. Het chaletpark beschikt over een gemeenschappelijke ruimte met een gezellige bar, lounge, open haard, televisie, biljart, tafeltennis en receptie en buiten op het zonneterras kun je genieten van het winterzonnetje! Je kunt gratis gebruik maken van de Wi-Fi bij de receptie en tegen betaling is er Wi-Fi mogelijk in het chalet.
Het centrum van Saint François Longchamp ligt op slechts een steenworp afstand en heeft verschillende restaurants, barretjes en winkels. Ook is er een wellnesscentrum, waar je na een sportieve dag op de piste heerlijk kunt relaxen in het zwembad, de sauna, de hammam of de whirlpool. In dit complex vind je ook faciliteiten als een fitnessruimte, vier bowlingbanen, een kinderopvang en een bar.
Je kunt de auto parkeren in de parkeergarage van het chaletpark, waar je per chalet één parkeerplaats tot je beschikking hebt (extra parkeerplaats op aanvraag en tegen betaling).
Op de dag van aankomst is een welkomstdiner (Flammkuchen) inclusief.

Boekingsinformatie

Ligging chalet parc madeleine chalet - 6 personen

De ligging van "chalet parc madeleine chalet - 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.