Chalets de l'Isard Les Angles 2P6 cabine

6
Bungalow.Net logo

Les Angles Resort ligt in de Capcir vallei van de Oost-Pyreneeën. Het resort heeft zijn voorzieningen gemoderniseerd terwijl de charme van een authentiek dorp werd behouden. De toeristen kunnen tegelijkertijd van zowel wintersport als ook Catalaans entertainment genieten.

De residentie Les Chalets de l'Isard - onderscheiden met het Famille Plus -certificaat zal u bekoren door zijn hout- en stenenarchitectuur, die perfect past in het omringende dennenbos. Residentie met 5 gebouwen, 3 verdiepingen. 1 receptie in gebouw E. Liften in 3 gebouwen. Tijdens uw verblijf kunt u uw batterijen opladen in het Ontspanningscentrum met het verwarmde binnenzwembad geopend van 10 tot 19 uur; gesloten op woensdagmiddag, behalve tijdens de Franse schoolvakanties; Wellnesscentrum met jacuzzi en hammam: alleen volwassenen boven 18 jaar. Gesloten op woensdagmiddag, behalve tijdens de Franse schoolvakanties.

Ter plaatse vindt u ook:
Kinderclub (van 4 tot 12 jaar) tijdens schoolvakanties.
1 ski locker / appartement.
Bagage kamer, raclette diensten, sleeën, gezelschapsspellen, haardroger te leen (afhankelijk van beschikbaarheid).
Buitenparkeerplaats (afhankelijk van beschikbaarheid) - Openbaar en gratis.
Les Angles Skigebied: 1600 m - 2400 m

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging chalets de l'isard les angles 2p6 cabine

De ligging van "chalets de l'isard les angles 2p6 cabine" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.