Chalet-appartement CGH Résidence Les Cimes Blanches - 6-8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

CGH Résidence Les Cimes Blanches is een résidence met 145 mooie, luxe chalet-appartementen verdeeld over meerdere chaletgebouwen in La Rosière. Les Cimes Blanches ligt direct aan de piste en is zonnig gelegen. Het centrum van La Rosière is lopend te bereiken via een wandelpad (ca. 15 min.), tevens rijdt er regelmatig een pendelbus (ca. 4 min.) van en naar het centrum. In de wijk waarin residence Les Cimes Blanches gelegen is, vind je alle benodigde faciliteiten zoals een bowling, supermarkt, cafés, restaurants, skiverhuur en skischool.
De résidence beschikt over diverse luxe faciliteiten zoals een overdekt, verwarmd zwembad, een sauna, Turks stoombad, whirlpool en fitnessruimte (gratis te gebruiken). Tegen betaling kun je er allerlei behandelingen ondergaan zoals massages, en speciale gezichts- en lichaamsbehandelingen. In de résidence bevindt zich een skiwinkel. Er is een parkeergarage met een maximale hoogte van 2.10 meter (op aanvraag, tegen betaling).
Elk appartement beschikt over Wi-Fi internetverbinding (één code per appartement) en een skiberging met schoenendrogers. Broodjesservice is te regelen via de receptie.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement cgh résidence les cimes blanches - 6-8 personen

De ligging van "chalet-appartement cgh résidence les cimes blanches - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.