Chalet-appartement CGH Le Chalet Les Marmottons - 6-8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

CGH Le Chalet Les Marmottons is een luxe 4-sterren résidence bestaande uit 33 appartementen verdeeld over twee chaletgebouwen. De résidence is in traditionele stijl gebouwd en biedt een prachtig uitzicht over de Mont Pourri.
Het centrum van La Rosiere is gelegen op ongeveer 300 meter, hier vind je onder andere diverse restaurants en bars, (sport)winkels en een supermarkt
Op ca. 400 meter meter ligt onder andere de Roches Noires Express stoeltjeslift, die je direct een flink eind het skigebied in brengt. Bij deze stoeltjeslift zijn een skischool en kinderweide te vinden. De blauwe piste loopt tot ongeveer 400 meter vanaf de résidence.
Gasten van Les Marmottons kunnen voor allerlei behandelingen zoals massages, en speciale gezichts- en lichaamsbehandelingen terecht in de Spa van Le Lodge Hemera (ca. 450 meter van Les Marmottons). Wanneer je een behandeling hebt geboekt kun je gratis gebruik maken van het zwembad.
Tevens is in alle appartementen Wi-Fi internet beschikbaar (één code per appartement) en er is een parkeergarage (tegen betaling, maximale hoogte 1.80 meter). Broodjesservice is via de receptie te regelen en elk appartement heeft zijn eigen skiberging met skischoenendroger.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement cgh le chalet les marmottons - 6-8 personen

De ligging van "chalet-appartement cgh le chalet les marmottons - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.