Chalet-appartement Altitude Le Refuge - 10-12 personen

1.5 / 5 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

Altitude le Refuge is een kleinschalige résidence waarin 11 appartementen zijn ondergebracht. Het chalet ligt op slechts 200 meter afstand van de skilift en de piste en bij voldoende sneeuw kun je terug skiën naar de résidence (off-piste). Ook het centrum van de wijk "Les Eucherts" is op ca. 200 meter gelegen. In dit centrum vind je alle benodigde faciliteiten zoals de skischool, skiverhuur, supermarkt, restaurants en bar. Het centrum van La Rosière zelf vind je op ongeveer 15 minuten lopen, dit kan over een speciaal wandelpad dat in de avonduren verlicht wordt.
De ruime appartementen zijn netjes ingericht en voorzien van een gezellige open haard in de woonkamer en Wi-Fi internet. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer. Er is één zak openhaardhout inclusief.
Na het skiën kun je heerlijk ontspannen in het wellness centrum van de résidence, hier vind je een zwembad en een sauna (geopend van 10:00 uur - 20:00 uur). Bij de receptie van Chalet Le Refuge bestel je broodjes, zodat je 's morgens de deur niet uit hoeft! Skilockers zijn aanwezig.
Altitude le Refuge beschikt over een eigen parkeergarage, plaatsen hiervoor zijn op aanvraag beschikbaar en kosten ca. € 45,00 per auto per week (ter plaatse te voldoen). De hoogte van deze garage is 2.10 meter. Om de garage uit te kunnen rijden worden sneeuwkettingen aanbevolen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement altitude le refuge - 10-12 personen

De ligging van "chalet-appartement altitude le refuge - 10-12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.