Chalet-appartement Le Hameau de Barthélémy - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Résidence Le Hameau de Barthélémy is gelegen in de wijk Les Eucherts in La Rosière. De blauwe piste is gelegen op ca. 300 meter en via deze piste bereik je de Eucherts Express cabinelift. Bij deze skilift vind je ook de skischool, skiverhuur, sportwinkels, een supermarkt, bowling en diverse restaurants. Het centrum van La Rosière vind je op ca. 650 meter en is lopend te bereiken via een wandelpad (ook in de avonduren verlicht) of met de shuttle bus.
De luxe appartementen zijn modern ingericht en beschikken allemaal over een balkon of terras. Er is een wellness ruimte met een Finse sauna en een infraroodsauna, hier mag je als gast gratis gebruik van maken. Tegen betaling zijn er massagebehandelingen mogelijk.
Verder is er een broodjesservice, een wasruimte (tegen betaling), een speelkamer en gratis Wi-Fi internetverbinding. Per appartement is er één skilocker en één overdekte parkeerplaats in de parkeergarage (max. hoogte 2.00 meter) inbegrepen. Extra parkeerplaatsen zijn op aanvraag mogelijk.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement le hameau de barthélémy - 4-6 personen

De ligging van "chalet-appartement le hameau de barthélémy - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.