Chalet les Clots met sauna en whirlpool - 14 personen


 
Deel deze accommodatie via:
14
Chalet.nl logo

Chalet Les Clots is een luxe en modern, maar toch sfeervol ingericht chalet met een rustige ligging in Valloire. Het centrum van Valloire ligt op iets meer dan 1 km afstand. Hier vind je verschillende winkels, skischolen, restaurantjes en barretjes.
De stoeltjeslift, de Moulin Benjamin, is gelegen op ca. 700 meter. De skibus vertrekt op ongeveer 50 meter van het chalet. Bovenaan de stoeltjeslift kun je gemakkelijk afdalen naar het centrum van Valloire, waar je verschillende liften kunt nemen die je verder het gebied inbrengen.
Na een dag in de sneeuw kun je heerlijk opwarmen bij de houtkachel (één zak openhaardhout gratis), of lekker de sauna of whirlpool ingaan. Verder beschikt chalet Les Clots o.a. over een ruim terras met een schitterend uitzicht over de Grand Galibier en overdekte parkeergelegenheid voor twee auto's.

Boekingsinformatie

Ligging chalet les clots met sauna en whirlpool - 14 personen

De ligging van "chalet les clots met sauna en whirlpool - 14 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.