Chalet-appartement Le Hameau de Valloire - 8-10 personen


 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Résidence Le Hameau de Valloire is gelegen bij de entree van het dorp Valloire. Het geheel herbergt in totaal 54 comfortabele appartementen, verdeeld over vijf verdiepingen (met lift). Het centrum van het gezellig Valloire, met een ruime keuze aan winkels en restaurants, is gelegen op ongeveer 1500 meter afstand. De skilift en piste zijn op ca. 1200 meter van Le Hameau du Valloire te vinden. Voor de résidence vertrekt de gratis skibus elke 30 minuten.
De résidence beschikt over een wasserette, een gezamenlijke skiberging en over diverse luxe faciliteiten zoals een overdekt en verwarmd zwembad (8 x 14 meter), hammam en sauna (vanaf 16 jaar) en een fitnessruimte. Verder vind je er een squashbaan en een pooltafel.
Er is Wi-Fi in het appartement en gratis parkeergelegenheid (naar beschikbaarheid). Broodjesservice is via de receptie mogelijk.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement le hameau de valloire - 8-10 personen

De ligging van "chalet-appartement le hameau de valloire - 8-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.