Chalet-appartement CGH Résidence Le Nevada - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

CGH Résidence Le Nevada is een complex met 50 luxe chalet-appartementen. Le Nevada is gelegen in de wijk Val Claret, met op loopafstand het centrum en dichtbij de pistes. Het is gebouwd in traditionele stijl, waarbij veel gebruik is gemaakt van materialen uit de streek, zoals hout en natuursteen. Verder beschikken de appartementen over een ski-locker met skischoenendroger en Wi-Fi-internetverbinding (één code per appartement). Broodjesservice regel je gemakkelijk via de receptie.
De résidence beschikt over diverse luxe faciliteiten zoals een overdekt, verwarmd zwembad, sauna, Turks stoombad en fitnessruimte. Hier kun je gratis gebruik van maken. Ook kun je tegen betaling verschillende behandelingen ondergaan, zoals massages en speciale gezichts- en lichaamsbehandelingen. Op de onderste verdieping bevinden zich o.a. het Office du Tourisme en de ESF (skischool).

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement cgh résidence le nevada - 4-6 personen

De ligging van "chalet-appartement cgh résidence le nevada - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.