Chalet-appartement CGH Résidence Kalinda Village Zilver - 4-6 personen

1.4 / 6 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

De recent gebouwde résidence Kalinda Village (2013) bevindt zich in de wijk Tignes 1800. De résidence bestaat uit 6 chalet-gebouwen, met daarin 167 appartementen voor 4 tot 8 personen. Deze luxe résidence heeft een gunstige ligging op nog geen 100 meter van zowel de piste als de 8-persoons Télécabine des Boisses. Deze brengt je direct naar 2180 meter, vanaf hier heb je goede toegang tot de rest van het skigebied van Espace Killy. Ook de winkels en restaurants van Tignes 1800 zijn gelegen in de directe omgeving.
Résidence Kalinda Village beschikt over een compleet wellnesscentrum met zwembad, een apart kinderbad, whirlpools, sauna's, Turkse stoombaden en fitnessruimte (gratis te gebruiken). Tegen betaling kun je er allerlei behandelingen ondergaan zoals massages, en speciale gezichts- en lichaamsbehandelingen.
Tevens is in alle appartementen internet aanwezig (één code per appartement) en er is een parkeergarage (tegen betaling). Broodjesservice is via de receptie te regelen en elk appartement heeft zijn eigen skiberging met skischoenverwarmer.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement cgh résidence kalinda village zilver - 4-6 personen

De ligging van "chalet-appartement cgh résidence kalinda village zilver - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.