Chalet-appartement Résidence Skadi met open haard - 8 personen

4.3 / 2 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Voor een wintersportvakantie met veel luxe én in een groot skigebied ben je bij Chalet Skadi aan het juiste adres! Deze résidence met wellness is geopend in december 2016 in het levendige wintersportdorp Val d'Isère. Samen met het dorp Tignes deelt Val d'Isère het Espace Killy skigebied. Hier geniet je van ruim 300 km aaneengesloten pistes, die tot een sneeuwzekere hoogte van maar liefst 3456 meter reiken.
Vanaf Chalet Skadi is het ongeveer 400 meter lopen naar de piste en het vertrekpunt van de skiliften. Het dorpscentrum ligt ook op ca. 400 meter loopafstand en heeft een uitgebreid aanbod aan restaurants en barretjes, (sport)winkels en skischolen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de SPAR supermarkt, die slechts 100 meter van de résidence vandaan ligt.
De résidence bestaat uit 36 sfeervolle appartementen, voor 4 tot 10 personen. De appartementen zijn allemaal voorzien van een balkon en Wi-Fi en daarnaast heeft elke slaapkamer een eigen badkamer! In 'Les Bains du Montana', de eigen Spa van Chalet Skadi, kun je ontspannen in het verwarmde binnenzwembad, de whirlpool, de sauna en de hammam. Massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling mogelijk. Verder beschikt de résidence over een receptie (24/7 geopend), lobby met biljart en tafelvoetbal, bagageruimte, wasservice, broodjesservice, skiberging met individuele skikluisjes met schoenendrogers en een parkeergarage.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement résidence skadi met open haard - 8 personen

De ligging van "chalet-appartement résidence skadi met open haard - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.