Appartement Pyenu - 4-5 personen


 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Pyenu is een 5-persoons appartement in Résidence 2100 B. Deze résidence heeft een rustige ligging in de wijk Tignes Le Lavachet. Het appartement is in de zomer van 2016 compleet gerenoveerd en heeft nu een moderne en gezellige uitstraling. Het appartement is voorzien van een balkon op het zuiden en een balkon op het noorden, met uitzicht op het Lac du Chevril.
De loopafstand vanaf de résidence naar de piste en de stoeltjesliften Chaudannes en Pâquis, is ongeveer 250 meter. Deze skiliften geven je toegang tot het sneeuwzekere en moderne Espace Killy skigebied, dat 300 km gevarieerdere pistes te bieden heeft. Ca. 150 meter van het appartement vandaan vind je o.a. een supermarkt, bakker, bar, restaurant, sportwinkel en skibushalte.
De résidence beschikt over een lift en een gezamenlijke skiberging met skikluisjes. In Tignes parkeer je je auto in één van de openbare parkeergarages of op één van de openbare parkeerplaatsen van het dorp (tegen betaling, vooraf reserveren via https://en.tignes.net/holidays/accommodation/online-car-parks).

Boekingsinformatie

Ligging appartement pyenu - 4-5 personen

De ligging van "appartement pyenu - 4-5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.