Appartement Résidence MGM L'Ecrin des Neiges - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Résidence L'Ecrin des Neiges is ideaal gelegen in de wijk Val Claret in Tignes, met in de omgeving tal van uitgaansmogelijkheden. De résidence is in traditionele Savoyaardse stijl gebouwd, waarbij veel gebruik gemaakt is van traditionele bouwmaterialen als hout en natuursteen. De résidence heeft in totaal 55 luxe appartementen, die van alle gemakken zijn voorzien. Er is een lift aanwezig.
De winkels en restaurants zijn gelegen op zo'n 100 meter. De piste (en de start van de skilessen) bevindt zich op 200 meter van de appartementen. Ook de skischool is gelegen op 200 meter. Er vertrekt direct voor de résidence een skibus.
Dit comfortabele 4-6-persoons appartement ligt op de tweede verdieping en is voorzien van een balkon op het westen met uitzicht op de bergen. Tegen betaling is er Wi-Fi mogelijk in het appartement. Verder beschikt de résidence over een receptie, skiberging en een parkeergarage. Dit appartement beschikt over één overdekte parkeerplaats. Extra parkeerplaatsen zijn tegen betaling.

Boekingsinformatie

Ligging appartement résidence mgm l'ecrin des neiges - 4-6 personen

De ligging van "appartement résidence mgm l'ecrin des neiges - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.