Appartement Palafour nr. 1103 - 6-8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Deze moderne appartementen liggen op de elfde en negende verdieping van résidence Palafour, in Tignes Le Lac. De appartementen bieden een schitterend uitzicht op de pistes, het meer en de Glacier Grand Motte. De résidence bevindt zich direct aan de skipiste en bij het vertrekpunt van diverse skiliften. Hierdoor kun je 's ochtends meteen op je ski's stappen en het 300 km piste tellende skigebied Espace Killy gaan ontdekken!
De appartementen Palafour hebben een centrale ligging in het dorp. Voorzieningen zoals de skischool, skiverhuur, diverse winkels, restaurants en bars zijn in de directe omgeving te vinden. Tegenover de résidence bevindt zich het Lagon Aquacenter met een overdekt zwembad en diverse wellness- en fitnessfaciliteiten.
Deze 6-8-persoons appartementen zijn voorzien van alle comfort en beschikken ieder over een balkon of terras met panoramisch uitzicht op de omgeving. De résidence heeft een gezamenlijke skiberging met skikluisjes voor het opbergen van je skimateriaal. In Tignes parkeer je je auto in één van de openbare parkeergarages of op één van de openbare parkeerplaatsen van het dorp (tegen betaling, vooraf reserveren via https://en.tignes.net/holidays/accommodation/online-car-parks).

Boekingsinformatie

Ligging appartement palafour nr. 1103 - 6-8 personen

De ligging van "appartement palafour nr. 1103 - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.