Appartement Tour du Lac - 5-7 personen


 
Deel deze accommodatie via:
7
Chalet.nl logo

Dit 5-7-persoons appartement ligt op de zesde verdieping van résidence Tour du Lac, in het wintersportdorp Tignes. Het appartement is in de zomer van 2016 volledig gerenoveerd. Vanuit het appartement heb je een mooi uitzicht op het dorp en de bergachtige omgeving.
Vanaf het appartement is het ca. 150 meter lopen naar de piste en de stoeltjesliften Chaudannes en Paquis. Deze skiliften geven je toegang tot het sneeuwzekere skigebied Espace Killy, waar je zo'n 300 km aaneengesloten skipistes vindt. Op slechts 50 meter afstand van de résidence zijn o.a. een supermarkt, diverse (sport)winkels en restaurants te vinden. Een skibushalte vind je ook direct bij de résidence.
Résidence Tour du Lac heeft een skiberging en er is een lift aanwezig. In Tignes parkeer je je auto in één van de openbare parkeergarages of op één van de openbare parkeerplaatsen van het dorp (tegen betaling, vooraf reserveren via https://en.tignes.net/holidays/accommodation/online-car-parks). Er is internet mogelijk in het appartement (4G Wi-Fi box, vooraf te reserveren, tegen betaling).

Boekingsinformatie

Ligging appartement tour du lac - 5-7 personen

De ligging van "appartement tour du lac - 5-7 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.