Chalet-appartement Bobech - 6-8 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

In de wijk Les Almes in Tignes Le Lac bevindt zich chalet Bobech. Het chalet is onderverdeeld in drie appartementen, waarvan wij een 4-6-persoons en een 6-8-persoons appartement aanbieden. Het chalet is centraal gelegen en bevindt zich op ongeveer 400 meter afstand van de stoeltjesliften Paquis (richting Val d'Isère) en Chaudannes. Ook de stoeltjeslift Palafour en cabinelift Aeroski (richting Val d'Isère) liggen op ca. 400 meter afstand.
Restaurants, bars, (sport)winkels en skischolen vind je eveneens op ongeveer 400 meter afstand. Verder kun je in Tignes Le Lac o.a. schaatsen op het meer of een bezoek brengen aan het 'Lagon Aquacenter' met een overdekt zwembad, wellnessfaciliteiten en fitness.
De chalet-appartementen Bobech zijn netjes ingericht en zijn beide voorzien van Wi-Fi en een balkon of terras. In Tignes parkeer je je auto in één van de openbare parkeergarages of op één van de openbare parkeerplaatsen van het dorp (tegen betaling, vooraf reserveren via https://en.tignes.net/holidays/accommodation/online-car-parks). Op de dag van aankomst en vertrek is het toegestaan om je bagage in- en uit te laden bij het chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement bobech - 6-8 personen

De ligging van "chalet-appartement bobech - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.