Appartement Le Pramecou - 2-4 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Le Pramecou is een kleinschalige résidence, gelegen aan de rand van de wijk Val Claret in Tignes. De résidence beschikt over mooie appartementen met allemaal een balkon met prachtig uitzicht over de omliggende bergen.
De résidence heeft een gunstige ligging ten opzichte van zowel de piste als de winkels. De 'Tuffs' en de 'Tichot' stoeltjesliften zijn beide gelegen op zo'n 100 tot 150 meter van de résidence. Ook de piste is op zeer korte afstand gelegen. De gratis skibus stopt op ongeveer 50 meter van résidence Le Pramecou.
In de directe omgeving van Le Pramecou vind je diverse winkels en uitgaansgelegenheden. Het sportcentrum en overdekte zwembad van Tignes zijn gelegen op zo'n 800 meter. In Tignes is het verplicht om te parkeren in één van de openbare parkeergarages of op één van de openbare parkeerplaatsen in het dorp (tegen betaling).
Résidence Le Pramecou beschikt over een lift.

Boekingsinformatie

Ligging appartement le pramecou - 2-4 personen

De ligging van "appartement le pramecou - 2-4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.