Appartement Les Suites du Palafour appartement 5 - 6-8 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Appartementengebouw Les Suites du Palafour is gelegen op een toplocatie: direct aan de piste en bij de skilift in Tignes. Tignes behoort tot één van 's werelds beste skigebieden en biedt uitdagende pistes voor zowel de beginnende als ervaren skiër. Ook ten opzichte van allerlei voorzieningen in het dorp liggen de appartementen zeer centraal. De skischool, diverse (sport)winkels, allerlei restaurants en bars voor een gezellige après-ski zijn in de directe omgeving gelegen.
Les Suites du Palafour bestaat uit zes mooie appartementen, die allemaal smaakvol zijn ingericht en voorzien zijn van veel luxe en comfort. Alle appartementen zijn gelegen op de eerste verdieping (er is een lift in het gebouw aanwezig) en beschikken o.a. een eigen skikluis met skischoendroger in de gezamenlijke skiberging op de begane grond. Wi-Fi internetverbinding mogelijk (tegen betaling).
Tegenover de appartementen Les Suites du Palafour bevindt zich het Lagon Aquacenter met een overdekt zwembad (gratis toegang met een Espace Killy skipas) en wellness- en fitnessfaciliteiten (tegen betaling). In Tignes is het verplicht om te parkeren in één van de openbare parkeergarages of op één van de openbare parkeerplaatsen in het dorp (tegen betaling).

Boekingsinformatie

Ligging appartement les suites du palafour appartement 5 - 6-8 personen

De ligging van "appartement les suites du palafour appartement 5 - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.