Chalet-appartement CGH Résidence La Ferme du Val Claret - 6-8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

La Ferme du Val Claret is ideaal gelegen aan de rand van de wijk Val Claret. De résidence is gebouwd in traditionele stijl, waarbij veel gebruik is gemaakt van materialen uit de streek, zoals hout en natuursteen. De résidence ligt aan de voet van de pistes en dichtbij zijn diverse winkels en restaurants te vinden. Verder beschikt elk appartement over een eigen skilocker met schoenendroger en gratis Wi-Fi-verbinding (één code per appartement). Broodjesservice is gemakkelijk via de receptie te regelen.
Als gast van résidence La Ferme du Val Claret kun je gratis gebruik maken van het zwembad, whirlpool, Turks stoombad, sauna en fitness in de CGH résidence Nevada (ook in de wijk Val Claret, op ca. 500 meter) en CGH résidence Le Telemark (in Tignes Le Lac, op ca. 2,7 km). Ook kun je tegen betaling allerlei behandelingen ondergaan zoals massages en speciale gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement cgh résidence la ferme du val claret - 6-8 personen

De ligging van "chalet-appartement cgh résidence la ferme du val claret - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.