Chalet L'Armoise - 14 personen


 
Deel deze accommodatie via:
14
Chalet.nl logo

Chalet L’Armoise is rustig gelegen in het gezellige dorp Tignes Val Claret op maar liefst 2.100 meter hoogte. Tignes Val Claret is omringd door vijf verschillende skiliften waardoor je de gehele wintersportvakantie nieuwe afdalingen en uitzichten in het skigebied Espace Killy kan ontdekken. De stoeltjeslift Tichot is de dichtstbijzijnde skilift, welke zich op ongeveer 850 meter van chalet L’Armoise bevindt en op ongeveer 180 meter van het chalet vind je de skibushalte.
Verder ligt het centrum van Tignes Val Claret op ongeveer 600 meter afstand van het chalet en hier vind je diverse winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Leuk om te weten is dat het nachtleven in Val Claret als beste in Tignes wordt beschouwd!
Het chalet L’Armoise is met veel hout gebouwd en omringd door de bergen van Tignes Val Claret. De knusse inrichting van het chalet biedt de mogelijkheid om heerlijk samen tot rust te komen of geniet in stilte van het uitzicht op de machtige bergtoppen vanaf het balkon.
In Tignes parkeer je je auto in één van de openbare parkeergarages of op één van de openbare parkeerplaatsen van het dorp (tegen betaling, vooraf reserveren via https://en.tignes.net/holidays/accommodation/online-car-parks).

Boekingsinformatie

Ligging chalet l'armoise - 14 personen

De ligging van "chalet l'armoise - 14 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.