Appartement Phoenix Les Ingalines - 7-9 personen


 
Deel deze accommodatie via:
9
Chalet.nl logo

Op slechts 100 meter loopafstand van de pistes en skiliften van Tignes Le Lac, ligt de in 2019 gerenoveerde résidence Phoenix. De skiliften van Tignes Le Lac brengen je het Espace Killy skigebied in, waar maar liefst 300 kilometer aan gevarieerde pistes te vinden is. De résidence bestaat uit 27 appartementen, waarvan wij een 4-6-persoons- en een 7-9-persoons appartement aanbieden. De appartementen zijn beide comfortabel ingericht en voorzien van een ruim balkon op het zuiden met uitzicht op het meer en de Grande Motte gletsjer.
Résidence Phoenix ligt centraal ten opzichte van allerlei voorzieningen. Rondom de résidence vind je o.a. een Sherpa supermarkt, diverse ski shops met skiverhuur en verschillende restaurants en barretjes. Verder bevindt zich tegenover de résidence het Lagon Aquacenter met een binnenzwembad (gratis toegang met de Espace Killy skipas) en diverse wellness- en fitnessfaciliteiten. Bij de skiliften is de ESF skischool gelegen.
In Tignes parkeer je je auto in één van de openbare parkeergarages of op één van de openbare parkeerplaatsen van het dorp (tegen betaling, vooraf reserveren via https://en.tignes.net/holidays/accommodation/online-car-parks).

Boekingsinformatie

Ligging appartement phoenix les ingalines - 7-9 personen

De ligging van "appartement phoenix les ingalines - 7-9 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.