Appartement Hameau de Toviere - 6-9 personen


 
Deel deze accommodatie via:
9
Chalet.nl logo

De residence Hameau de Toviere bevindt zich op slechts 50 meter afstand van de piste in de rustige wijk Tignes Le Lavachet. Per ski bereik je gemakkelijk de stoeltjesliften Chaudannes en Pâquis, die je direct het sneeuwzekere en moderne Espace Killy skigebied inbrengen. De afstand naar deze stoeltjesliften is ongeveer 200 meter.
Het appartement dat wij aanbieden is voorzien van een balkon op het zuiden, waar je in het winterzonnetje geniet van een mooi uitzicht op de bergen.
Ca. 50 meter van de residence vandaan vind je o.a. een supermarkt, bakker, bar, restaurant en sportwinkel. Naast de residence vertrekt een gratis skibus, deze brengt je naar de andere delen van Tignes.
In Tignes is het verplicht om te parkeren in één van de openbare parkeergarages of op één van de openbare parkeerplaatsen in het dorp (tegen betaling, vooraf te reserveren).

Boekingsinformatie

Ligging appartement hameau de toviere - 6-9 personen

De ligging van "appartement hameau de toviere - 6-9 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.