Chalet-appartement Neve - 6-8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Chalet Neve heeft een rustige en gunstige ligging in de wijk Tignes Lavachet. Het chalet is gebouwd met een mix van natuurlijke materialen zoals hout en steen, wat voor een warme sfeer zorgt en bestaat uit vijf appartementen, waarvan wij er één aanbieden.
De loopafstand vanaf het chalet Neve naar de piste en de stoeltjesliften Chaudannes en Pâquis, is ongeveer 100 meter. Deze skiliften geven je toegang tot het sneeuwzekere en moderne Espace Killy skigebied, dat 300 km gevarieerdere pistes te bieden heeft. Blauwe pistes brengen je terug naar het chalet. Ca. 500 meter van het chalet vandaan vind je o.a. een supermarkt, bakker, bar, restaurant en sportwinkel. Het centrum van Tignes-Le-Lac ligt op slechts 7 minuten lopen van het chalet.
In Tignes is het verplicht om te parkeren in één van de openbare parkeergarages of op één van de openbare parkeerplaatsen in het dorp (tegen betaling, vooraf te reserveren).

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement neve - 6-8 personen

De ligging van "chalet-appartement neve - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.