Appartement Combe Folle - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Appartement Combe Folle heeft een gunstige ligging in Tignes Le Lac. Het appartement ligt tegenover de blauwe piste en de Chardonnet sleeplift (alleen voor gevorderden). Beginnende skiërs kunnen beter de Palafour stoeltjeslift of de Aeroski cabinelift nemen, die op ongeveer 300 meter afstand liggen. Vanuit Tignes heb je toegang tot het sneeuwzekere Espace Killy skigebied met maar liefst 300 kilometer piste!
Binnen een straal van 300 meter van het appartement vind je alle belangrijke voorzieningen, zoals een supermarkt, bakker, skischool, diverse ski shops en verschillende restaurants/bars. Ook vind je op 300 meter afstand het L'Espace Aquatique Le Lagon, waar je zwembaden en een spa met sauna, hammam en whirlpool vindt.
Dit moderne appartement Combe Folle is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over een terras op het zuiden met een prachtig uitzicht op het meer en de Grande Motte gletsjer. Er is Wi-Fi in het appartement en de résidence heeft een gezamenlijke skiberging met skikluisjes.
In Tignes parkeer je je auto in één van de openbare parkeergarages of op één van de openbare parkeerplaatsen van het dorp (tegen betaling, vooraf reserveren via https://en.tignes.net/holidays/accommodation/online-car-parks).

Boekingsinformatie

Ligging appartement combe folle - 4-6 personen

De ligging van "appartement combe folle - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.