Appartement Le Bec Rouge - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Appartement Le Bec Rouge is gelegen in de wijk Tignes Le Lac, op een prachtige locatie aan de piste. De winkels, supermarkten en restaurants zijn op loopafstand van het appartement te vinden, binnen een straal van 300 meter. De skiliften Millonex 1 en 2 en Palafour bevinden zich op ongeveer 200 meter afstand en bieden toegang tot de 300 km piste van het Espace Killy skigebied. Op 200 meter afstand van het appartement is een skischool te vinden.
Le Bec Rouge is een eenvoudig maar verzorgd ingericht appartement en heeft gratis Wi-Fi. Het appartementencomplex heeft een gezamenlijke skiberging op de begane grond met skikluisjes voor het opbergen van je skimateriaal. Vanuit de woonkamer is er uitzicht op het meer en de Glacier de La Grande Motte.
In Tignes Le Lac is een funpark met half pipe van 70 meter voor snowboarders. In het meer bij Tignes Le Lac kun je ijsduiken. Ook kan je op het bevroren meer langlaufen op de loipen. Verder vind je in het dorp een openbaar zwembad en een spa.
In Tignes parkeer je je auto in één van de openbare parkeergarages of op één van de openbare parkeerplaatsen van het dorp (tegen betaling, vooraf reserveren via https://en.tignes.net/holidays/accommodation/online-car-parks).

Boekingsinformatie

Ligging appartement le bec rouge - 4-6 personen

De ligging van "appartement le bec rouge - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.