Appartement Moutières - 5-7 personen


 
Deel deze accommodatie via:
7
Chalet.nl logo

Appartement Moutières ligt aan de rand van Tignes Val Claret. De winkels, skischolen, restaurants en après-ski bars in het centrum van Tignes Val Claret bevinden zich op ongeveer 300 meter afstand. De stoeltjeslift Tufs ligt op ongeveer 450 meter van Moutières en brengt je naar het skigebied Espace Killy - Tignes, met maar liefst 300 km aan pistes. Op ongeveer 400 meter afstand van het appartement is een skischool te vinden, naast de Tufs stoeltjeslift.
Moutières is een modern ingericht appartement en is volledig gerenoveerd in de zomer van 2018. Het appartement is voorzien van alle gemakken en heeft o.a. een balkon op het zuiden, gratis Wi-Fi en een wasmachine. Het appartementengebouw heeft een gezamenlijke skiberging op de begane grond met skikluisjes voor het opbergen van je skimateriaal.
Tignes Val Claret staat bekend om het uitgebreide centrum en een goede après-ski.
In Tignes parkeer je je auto in één van de openbare parkeergarages of op één van de openbare parkeerplaatsen van het dorp (tegen betaling, vooraf reserveren via https://en.tignes.net/holidays/accommodation/online-car-parks).

Boekingsinformatie

Ligging appartement moutières - 5-7 personen

De ligging van "appartement moutières - 5-7 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.