Appartement Les Hauts Lieux - 6-8 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Appartement Les Hauts Lieux is onderdeel van een appartementencomplex, in het centrum van de wijk Tignes Le Lac. De winkels, skischolen, restaurants en après-ski bars bevinden zich op 100 meter. De skiliften en de piste van het skigebied van Tignes is op ongeveer 100 meter afstand van Les Hauts Lieux. Er zijn meerdere skiliften op loopafstand, waaronder Aéroski, Millonex en Palafour. Vanaf daar heb je toegang tot het grote skigebied Espace Killy met maar liefst 300 km piste. De skischool is op 200 meter van het appartement.
Les Hauts Lieux is een modern 8-persoons appartement. Het appartement is voorzien van alle gemakken, waaronder een groot balkon met uitzicht op het zuiden, Wi-Fi, een wasmachine en droger en een skiberging. Het appartementencomplex heeft een gezamenlijke skiberging op de begane grond met skikluisjes voor het opbergen van je skimateriaal.
In Tignes Le Lac is een funpark met half pipe van 70 meter voor snowboarders. In het meer bij Tignes Le Lac kun je ijsduiken. Ook kun je op het bevroren meer langlaufen op de loipen. Verder is er in het dorp nog een openbaar zwembad met een spa.
In Tignes parkeer je je auto in één van de openbare parkeergarages of op één van de openbare parkeerplaatsen van het dorp (tegen betaling, vooraf reserveren via https://en.tignes.net/holidays/accommodation/online-car-parks).

Boekingsinformatie

Ligging appartement les hauts lieux - 6-8 personen

De ligging van "appartement les hauts lieux - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.