Chalet Zanskar met buiten-whirlpool - 12 personen


 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

Het prachtige chalet Zanskar met buiten-whirlpool ligt aan de rand van het bos in het charmante dorp Tignes-Les-Brévières. Het chalet maakt onderdeel uit van het chaletpark Belvédère, dat boven in het dorp ligt. Door middel van een personenlift bereik je de piste en de cabinelift beneden in het dorp. Deze personenlift vind je op ongeveer 200 meter loopafstand van het chalet en is te gebruiken van 08.30 - 18.30 uur. De gloednieuwe Brévières cabinelift verbindt het dorp met het 300 km piste tellende skigebied Espace Killy. Bij de skilift vind je de ESF skischool, een oefenpiste en een restaurant/bar met terras, waar je kunt nagenieten van je skidag met een heerlijk drankje!
In het kleine centrum van Tignes-Les-Brévières zijn alle nodige voorzieningen aanwezig, zoals een supermarkt, skiverhuur en een aantal restaurants en bars.
In de zomer van 2017 is chalet Zanskar zowel van binnen als van buiten gerenoveerd. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen in combinatie met de vrolijke kleuren en decoraties geven het chalet een gezellige en warme sfeer. Na een dag in de frisse buitenlucht kun je in het chalet opwarmen bij het haardvuur of in de buiten-whirlpool, Vanaf het terras en balkon kijk je uit over het dorp en zie je de piste liggen.
Het chaletpark heeft een eigen parkeergarage, waar je over twee overdekte parkeerplaatsen beschikt. Ook bevindt zich hier een gezamenlijke skiberging met skischoenendrogers. Er is broodjesservice mogelijk bij dit chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet zanskar met buiten-whirlpool - 12 personen

De ligging van "chalet zanskar met buiten-whirlpool - 12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.