Chalet Whistler met privé-sauna en buiten-whirlpool - 12 personen

3.8 / 2 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

Chalet Whistler met privé-sauna en buiten-whirlpool ligt in het charmante wintersportdorp Tignes-Les-Brévières, in het 300 km piste tellende skigebied Espace Killy. Het chalet is één van de 16 chalets van het chaletpark Le Belvédère, dat zich bovenin het dorp bevindt. Vanaf het chalet is het ongeveer 200 meter lopen naar een personenlift (te gebruiken van 08.30 – 18.30 uur), die beneden in het dorp uitkomt tegenover de piste en de nieuwe cabinelift Brévières. Bij de cabinelift bevindt zich ook de ESF skischool, evenals een aantal bars/restaurants met zonneterras. Verder vind je in het dorp o.a. een kleine supermarkt en een aantal (sport)winkels, op ongeveer 600 meter loopafstand van het chalet.
In chalet Whistler is het heerlijk thuiskomen na een dag op de skipiste. In het chalet kun je namelijk lekker ontspannen in de eigen sauna of whirlpool of nagenieten van de dag in de sfeervolle woonkamer met open haard. Verder is het chalet voorzien van een Wi-Fi internetverbinding, terras en balkons en hebben alle slaapkamers de luxe van een eigen badkamer!
Het chaletpark heeft een overdekte parkeergarage, waar je over twee parkeerplaatsen beschikt. Hier vind je ook een gezamenlijke skiberging met skischoenendrogers. Er is broodjesservice mogelijk bij dit chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet whistler met privé-sauna en buiten-whirlpool - 12 personen

De ligging van "chalet whistler met privé-sauna en buiten-whirlpool - 12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.