Chalet Aspen met privé-sauna - 12 personen

0.9 / 8 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

In het hogere gedeelte van het dorpje Tignes-Les-Brévières bevindt zich chalet Aspen. Dit 12-persoons chalet met privé-sauna maakt onderdeel uit van het chaletpark Le Belvédère, dat in totaal uit 16 chalets bestaat. Op ongeveer 200 meter loopafstand vind je een personenlift (te gebruiken van 08.30 - 18.30 uur), die beneden in het dorp tegenover de Brévières cabinelift uitkomt. Deze gloednieuwe 8-persoons cabinelift brengt je het Espace Killy skigebied in met 300 km piste.
Tignes-Les-Brévières beschikt over een kleine supermarkt en een aantal (sport)winkels, restaurants en bars. Deze liggen onderin het dorp, ongeveer 600 meter lopen van chalet Aspen vandaan.
Chalet Aspen is ruim en comfortabel ingericht en heeft een eigen sauna! Daarnaast zijn er o.a. een open haard, Wi-Fi internetverbinding, terras en balkons aanwezig. Het chaletpark heeft een overdekte parkeergarage, waar je over drie parkeerplaatsen beschikt. Ook bevindt zich hier een skiberging met skischoenendrogers. Er is broodjesservice mogelijk bij dit chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet aspen met privé-sauna - 12 personen

De ligging van "chalet aspen met privé-sauna - 12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.