Appartement Résidence Santa Terra - 8-10 personen


 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

De mooie résidence Santa Terra is gunstig gelegen in het vriendelijke dorpje Tignes-les-Brévières. De nieuwe cabinelift Brévières bevindt zich op ca. 150 meter afstand en brengt je het Espace Killy skigebied in. Bij de skilift is ook een skischool en de oefenweide gelegen. Na een lange dag skiën is het heerlijk bijkomen op het zonnige terras dat bij de piste is gelegen.
In een straal van 50 meter van résidence Santa Terra ligt het knusse centrum van Tignes-les-Brévières. Hier zijn o.a. een aantal restaurants, bars, winkels, een supermarkt en skiverhuur te vinden.
De in chalet-stijl gebouwde résidence Santa Terra beschikt over 32 comfortabele appartementen, verdeeld over 4 gebouwen, geschikt voor 2 tot 10 personen. Alle appartementen zijn stijlvol ingericht en hebben o.a. een balkon en gratis Wi-Fi. In de résidence kun je gratis gebruik maken van de wellnessruimte met o.a. een binnenzwembad, whirlpool, sauna, hammam en fitnessruimte. Ook is er een gezellige lobby met open haard, wasserette (tegen betaling) en er is broodjesservice mogelijk.
Je kunt de auto tegen betaling parkeren in de overdekte parkeergarage van de résidence (naar beschikbaarheid, vooraf reserveren). Verder zijn er in Tignes-les-Brévières twee gratis openbare parkeerplaatsen te vinden.

Boekingsinformatie

Ligging appartement résidence santa terra - 8-10 personen

De ligging van "appartement résidence santa terra - 8-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.