Chalet Colettine zondag t/m zondag - 12 personen


 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

Het eeuwenoude chalet Colettine is gerestaureerd in de compleet authentieke stijl en ligt in het centrum van Tignes-Les-Brévières. In de directe omgeving vind je de skiverhuur, skischool, restaurants, winkels en après-ski bars.
Op loopafstand (100 meter) bevindt zich de skilift. 's Ochtends sta je dus zo op de latten en aan het einde van de dag ben je ook snel weer terug in het chalet. Ook voor kinderen en beginners ligt Chalet Colettine ideaal. Vlakbij het chalet is namelijk een oefenweide met sleeplift.
Chalet Colettine is sfeervol ingericht en na een dag op de pistes is het fijn thuiskomen. Geniet van de laatste zonnestralen op het terras met tuin of relax met een goed boek bij het knisperende haardvuur. Er zijn vijf slaapkamers en één mezzanine. Vier slaapkamers bieden een prachtig uitzicht over de bergtoppen. De meeste slaapkamers beschikken over een en-suite badkamer en ze beschikken allemaal over een televisie. Verder is er een wasmachine, droger, skiberging met skischoendrogers en Wi-Fi internetverbinding in het chalet aanwezig.
De auto kan op ongeveer 100 meter afstand van het chalet worden geparkeerd.

Boekingsinformatie

Ligging chalet colettine zondag t/m zondag - 12 personen

De ligging van "chalet colettine zondag t/m zondag - 12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.