Chalet-appartement Cotton Wood zondag t/m zondag - 8-9 personen


 
Deel deze accommodatie via:
9
Chalet.nl logo

Chalet-appartement Cotton Wood ligt op chaletpark Le Belvédère, boven in het charmante dorp Tignes-Les-Brévières. Vanaf het appartement is het slechts 150 meter lopen naar de personenlift, die beneden in het dorp tegenover de piste en cabinelift uitkomt. Deze personenlift is te gebruiken van 8.30 tot 18.30 uur. De Brévières cabinelift geeft je toegang tot de 300 km piste van het Espace Killy skigebied. Bij de cabinelift is het startpunt van de skilessen van de ESF skischool en ook vind je hier een restaurant/bar met terras.
Het kleine centrum bevindt zich onder in het dorp, op ongeveer 400 meter afstand via de personenlift of 800 meter afstand via de weg. In het centrum vind je o.a. een supermarkt, sportwinkels met skiverhuur en een aantal leuke restaurants en bars.
Cotton Wood is een sfeervol ingericht chalet-appartement met o.a. een houtkachel en Wi-Fi. Vanaf het zonnig gelegen terras kijk je uit over het dorp en kun je de piste zien liggen. Dit chalet-appartement ligt boven de parkeergarage van Le Belvédère, waar je één parkeerplaats tot je beschikking hebt. Ook vind je hier een gezamenlijke skiberging met skischoenendrogers. Er is broodjesservice mogelijk bij dit chalet-appartement.
In Tignes-Les-Brévières vind je twee grote openbare parkeerplaatsen, waar je de overige auto's gratis kunt parkeren.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement cotton wood zondag t/m zondag - 8-9 personen

De ligging van "chalet-appartement cotton wood zondag t/m zondag - 8-9 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.