Appartement Club MMV Les Chalets des Cimes - 8-10 personen


 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

In december 2018 zijn in Les Saisies de deuren geopend van de gloednieuwe résidence Les Chalets des Cimes. Deze résidence ligt aan de groene piste Blanchots en bij de sleeplift Les Périots, iets verder kun je nog de stoeltjesliften Chard Du Beurre en Bisanne vinden. Hiermee kan je het skigebied van Espace Diamant gaan ontdekken. Op ongeveer 5 minuten lopen (350 meter) ben je in het centrum van Les Saisies en hier zijn o.a. barretjes, restaurants, (sport)winkels en een skischool. Les Saisies heeft ook een sportactiviteitencentrum, Le Signal, met o.a. een bowlingbaan, overdekt zwembad, wellness, fitness en squash/badminton banen.
Résidence Les Chalets des Cimes bestaat uit 88 sfeervolle appartementen, geschikt voor 2 tot 10 personen, verdeeld over 6 gebouwen. De résidence heeft een uitgebreid aanbod aan faciliteiten, zoals een verwarmd binnenzwembad (gratis gebruik tijdens je verblijf), een wellnesscentrum met o.a. hammam, sauna, whirlpool (1 x gratis toegang per persoon per dag tot 16.00 uur en daarna tegen betaling; alleen toegankelijk voor volwassenen, vooraf reserveren) en massage-/beautybehandelingen.
Verder is er in de résidence een receptie met lounge en open haard, broodjesservice, ontbijtservice, kinderclub (4 t/m 10 jaar, vooraf te reserveren en naar beschikbaarheid), gameroom voor tieners (11 t/m 15 jaar), bagageruimte, wasruimte, verwarmde skiberging en een parkeergarage. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in de gehele résidence (low speed inclusief in de appartementen, high speed tegen betaling).
Naast de vele skipistes heeft Les Saisies ook nog een groot gebied met loipen (120 kilometer), waar je als langlaufer of wandelaar prachtige tochten kunt maken.
Op aanvraag is deze accommodatie ook boekbaar van zondag tot zondag.

Boekingsinformatie

Ligging appartement club mmv les chalets des cimes - 8-10 personen

De ligging van "appartement club mmv les chalets des cimes - 8-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.