Chalet-appartement Les Flocons d'Argent met slaaphoek - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Les Flocons d'Argent zijn eenvoudige maar mooie appartementen, pal naast de piste in het vriendelijke en gemoedelijke bergdorp Aussois" title="Chalets in Aussois">Aussois. Deze résidence bestaat uit 8 chalets, ieder met twee tot vijf verdiepingen. Faciliteiten zoals een skiwinkel, skischool, kleine levensmiddelenwinkel/bakker en restaurant vind je direct in de résidence. Het centrum van Aussois, met alle benodigde overige faciliteiten vind je op ca. 300 meter.
Vanuit het centrum van Aussois vertrekken er skiliften een flink eind omhoog. Je kunt er voor kiezen een van de stoeltjesliften te nemen of de cabinelift 'Gran Jeu' die je direct naar 2150 meter hoogte brengt, met aansluiting op de 'l'Armoise' die je naar 2750 meter brengt. Op deze hoogte kun je genieten van een aantal leuke restaurants, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in één keer naar beneden te skiën. Via één van de eenvoudige pistes keer je dan prachtig terug in het dorp.
Les Flocons d'Argent beschikt over verschillende faciliteiten zoals een overdekt zwembad, twee sauna's (tegen betaling), een kleine fitnesszaal en een wasserette. Verder is er een skiberging en zijn er overdekte parkeerplaatsen (max. 1 per appartement en tegen betaling), maar er is ook gratis parkeergelegenheid (naar beschikbaarheid). Er is gratis Wi-Fi bij de receptie (indien open).

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement les flocons d'argent met slaaphoek - 4-6 personen

De ligging van "chalet-appartement les flocons d'argent met slaaphoek - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.