Lege-Cap-Ferret 2p 4 Chalet Estives

4
Bungalow.Net logo

Ontdek Lège-Cap-Ferret, het is een eiland  onvergetelijke landschappen bij de Atlantische kust en het Bassin d'Arcachon. U kunt de eindeloze stranden van de oceaan verkennen, u kunt kiezen tussen de stranden van Bassin d'Arcachon, die 800m verderop liggen vanaf de residentie of de oceaanstranden op een afstand van 8km.
Als u wilt, kunt u gebruik maken van de activiteiten  bij het resort zoals een culturele en ontspannen vakantie in de natuur met diverse gevarieerde activiteiten. Het vakantiepark ligt slechts 600m van het centrum in het dorp, in het midden van een bos van 9 hectares en het staat op de lijst van de Vogel bescherming waardering  als de Ontdekking van vogels. De 195 nieuwe vakantiehuisjes en 5 maisonnettes, gerenoveerd, vormen samen een dorp, allemaal onderdeel van het dennenbos. Al de accommodaties zijn voorzien van een terras en tuinmeubilair.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging lege-cap-ferret 2p 4 chalet estives

De ligging van "lege-cap-ferret 2p 4 chalet estives" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.