Chalet-appartement Sérendipité - 9 personen

9

 
Deel deze accommodatie via:
9
Chalet.nl logo

Bij chalet Sérendipité verblijf je op een centrale locatie in het wintersportdorp Vaujany. Dit chalet is onderverdeeld in drie ruime appartementen, geschikt voor 8 tot 10 personen. Vaujany maakt onderdeel uit van het veelzijdige skigebied van Alpe d'Huez, dat maar liefst 250 km piste telt. De loopafstand vanaf het chalet naar de cabineliften Alpette en Villette is slechts 250 meter. Met deze liften sta je binnen 5 minuten op de piste! Aangezien er geen pistes in het dorp eindigen, kun je ook weer met de Alpette, Villette of Enversin terugkomen in Vaujany.
Voorzieningen zijn er in Vaujany genoeg te vinden! Er zijn o.a. een aantal barretjes en restaurants, een (afhaal)pizzeria, bakker, supermarkt, sportwinkels en kinderopvang te vinden in het dorp. De skischool bevindt zich bij de skiliften. Verder kun je een rondje schaatsen op de indoor schaatsbaan, gaan bowlen of een duik nemen in het overdekte zwembad.
De appartementen zijn voorzien van een balkon, Wi-Fi en een (gedeelde) skiberging. De auto kun je parkeren in de gratis openbare parkeergarage van Vaujany, die op ca. 50 meter afstand van chalet Sérendipité ligt.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement sérendipité - 9 personen

De ligging van "chalet-appartement sérendipité - 9 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.