Appartement La Fare - 6-8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Dit mooie appartement ligt op de eerste verdieping van Résidence La Fare, in het hart van Vaujany. Op de begane grond van de résidence bevinden zich o.a. een supermarkt en restaurant/bar en op 50 meter afstand is een sportwinkel te vinden. Op ongeveer 100 meter loopafstand van het appartement vind je een roltrap. Door middel van deze en meerdere roltrappen kom je beneden in het dorp uit, tegenover de cabineliften.
Vaujany behoort tot het skigebied van Alpe d'Huez, waar maar liefst 250 pistekilometers te vinden zijn! Het skigebied is erg veelzijdig en biedt vele mogelijkheden voor zowel de beginnende als gevorderde wintersporter. De skischool bevindt zich bij de cabineliften.
Appartement La Fare is onlangs compleet gerenoveerd en heeft een sfeervolle uitstraling. Het appartement heeft een balkon op het zuiden, waar je heerlijk kunt genieten van het winterzonnetje! Onder de résidence bevindt zich een openbare parkeergarage, waar je gratis je auto kunt parkeren. Verder beschikt het appartement over een ski locker.

Boekingsinformatie

Ligging appartement la fare - 6-8 personen

De ligging van "appartement la fare - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.