Appartement Le Crystal Blanc - 3-5 personen


 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Le Crystal Blanc is een mooie, nieuwgebouwde résidence (2016) in het wintersportdorp Vaujany, gelegen in het skigebied van Alpe d'Huez (Grand Domaine). De résidence bestaat uit 52 appartementen voor twee tot maximaal zes personen en beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een fitnessruimte en hammam.
Vanaf de résidence is het ongeveer 150 meter lopen naar een overdekte roltrap, die beneden in het dorp bij het vertrekpunt van de cabineliften uitkomt. De cabinelift Vaujany-Alpette brengt je direct het skigebied in. Aan het einde van de dag kun je ook weer met een cabinelift terug naar Vaujany, aangezien er geen piste eindigt in het dorp. De résidence heeft een centrale ligging in het dorp, op korte afstand van restaurants, bars en winkels. In Vaujany vind je ook o.a. een schaatsbaan, rodelbaan, skischolen en kinderopvang.
Résidence Le Crystal Blanc heeft de beschikking over een fitnessruimte, hammam (tegen betaling), skiberging, wasservice en een overdekte parkeergarage. Alle appartementen zijn voorzien van een Wi-Fi internetverbinding (tegen betaling) en een balkon of terras. Per appartement is één overdekte parkeerplaats inbegrepen.

Boekingsinformatie

Ligging appartement le crystal blanc - 3-5 personen

De ligging van "appartement le crystal blanc - 3-5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.