Chalet-appartement Clovis - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Chalet Clovis ligt in het rustige dorpje La Villette, op slechts enkele minuten rijden van Vaujany. Op ongeveer 300 meter afstand van het chalet eindigt een blauwe piste en bevinden zich twee skiliften. Met de Villette-Montfrais cabinelift ga je direct het skigebied van Alpe d'Huez in en de Vaujany-Villette cabinelift brengt je naar het dorp Vaujany. Vanuit Vaujany kun je met de Vaujany-Alpette cabinelift het skigebied in naar 2800 meter hoogte.
Voor voorzieningen als een supermarkt, sportwinkels, restaurants, bars, skischool en kinderopvang kun je in Vaujany terecht, dat op ongeveer 1 km afstand van het chalet gelegen is. In Vaujany zijn ook een overdekt zwembad en een schaatsbaan aanwezig.
In chalet Clovis bevinden zich een 4-6-persoons appartement en een 10-12-persoons appartement. Het gebruik van veel steen en hout geeft de appartementen een warme en sfeervolle uitstraling. Beide appartementen beschikken over Wi-Fi en een balkon of terras op het zuiden. Het 10-12-persoons appartement beschikt tevens over een eigen sauna! Er is een gezamenlijke skiberging om je skimateriaal in op te bergen. Parkeren kan op openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving van het chalet. Er is broodjesservice en op aanvraag is er catering (diner) mogelijk in de appartementen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement clovis - 4-6 personen

De ligging van "chalet-appartement clovis - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.