Chalet-appartement de Marie - 6-8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Chalet de Marie heeft een centrale ligging in het authentieke dorp Vaujany, in het gevarieerde skigebied Alpe d'Huez. Op slechts 50 meter loopafstand bevindt zich het vertrekpunt van de cabineliften, die je toegang geven tot de 250 km piste die het skigebied telt. Aangezien er geen pistes in het dorp eindigen, kun je ook weer met de Alpette, Villette of Enversin terugkomen in Vaujany. Bij de cabineliften zijn ook een skibushalte en skischool te vinden.
In de directe omgeving van chalet de Marie vind je o.a. een bakker en een (afhaal)pizzeria. Verder heeft Vaujany o.a. een supermarkt, sportwinkels, een aantal restaurants en bars, kinderopvang, een overdekt zwembad en een indoor schaatsbaan.
Chalet de Marie is onderverdeeld in drie appartementen. De appartementen zijn verzorgd en comfortabel ingericht en hebben allemaal een Wi-Fi internetverbinding en een ruim balkon met schitterend uitzicht op de omliggende bergen. Per appartement heb je een eigen ski locker tot je beschikking en er zijn overdekte parkeerplaatsen bij het chalet. Er is broodjesservice en op aanvraag is er catering (diner) mogelijk in de appartementen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement de marie - 6-8 personen

De ligging van "chalet-appartement de marie - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.