Chalet Ysengrin met whirlpool en stoomsauna - 8-10 personen

4.5 / 2 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Chalet Ysengrin met wellness is gelegen in het charmante skidorp Vaujany, in het skigebied van Alpe d'Huez. Vanuit het dorp brengt de cabinelift Vaujany-Alpette je naar l'Alpette (2050 m), waar je verder het gebied in kunt. In totaal beschikt het skigebied van Alpe d'Huez over 250 km piste, met mogelijkheden voor wintersporters van alle niveaus. Chalet Ysengrin ligt ca. 250 meter van de cabinelift vandaan.
Het chalet ligt boven het centrum van Vaujany, waar een aantal restaurants en bars, (sport)winkels en een supermarkt te vinden zijn. Vaujany beschikt daarnaast over o.a. een indoor schaatsbaan, overdekt zwembad, wellnessfaciliteiten, bowlingcentrum en een rodelbaan.
Het recent gebouwde chalet Ysengrin (2015) heeft een sfeervolle en luxe inrichting met o.a een eigen wellnessruimte met whirlpool , hammam en douche. De woonkamer is voorzien van een open haard en grote ramen met uitzicht op de 3000 meter hoge toppen van Dauphiné. Daarnaast is er o.a. vloerverwarming, Wi-Fi en een skiberging met skischoenendrogers aanwezig, evenals een terras en drie balkons. Er is een garage met plaats voor één auto en buiten bij het chalet zijn nog vier privé-parkeerplaatsen te vinden.

Boekingsinformatie

Ligging chalet ysengrin met whirlpool en stoomsauna - 8-10 personen

De ligging van "chalet ysengrin met whirlpool en stoomsauna - 8-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.